Tečaj plavanja

Plavalni tečaji za otroke v Thermani Laško in na OŠ Glazija.

THERMANA LAŠKO

V Thermani Laško izvajamo tedenske tečaje plavanja, ki so namenjeni tako najmlajšim neplavalcem kot tistim, ki želijo izboljšati ali izpopolniti svoje plavalno znanje. Otroci se učijo pod vodstvom licenciranih in strokovno usposobljenih učiteljev plavanja. Vadba vključuje prilagajanje na vodo, učenje plavalnih tehnik in nadaljevalne oblike gibanja v vodi. Deseturni tečaj poteka od ponedeljka do petka po dve uri na dan med 17.30 in 19.30 uro. Namenjen je otrokom od četrtega leta starosti naprej.

OŠ GLAZIJA

Na Osnovni šoli Glazija izvajamo plavalne tečaje, terminsko razporejene med oktobrom in aprilom. V sklopu posameznega tečaja otroci vadijo enkrat do dvakrat tedensko po eno uro (90 minut). Celoten tečaj obsega 12 ur z dodatno zaključno uro. Tečaji so namenjeni vsem neplavalcem in polplavalcem, otrokom, starim od tretjega do sedmega let.

IMG_7465-1024x768

Tečaj rolanja

Tečaji rolanja za otroke začetnike in nadaljevalce.

Tečaji rolanja so namenjeni začetnikom in tistim, ki si želijo izpopolniti svoje znanje rolanja. Z vami smo od prvih korakov na koleščkih pa vse do lepo speljanih zavojev, zaustavljanja, vijuganja in samostojne tekoče vožnje. Tečaji potekajo pod nadzorom usposobljenih učiteljev rolanja, ki skrbijo za zabavno vzdušje in prijetno rolarsko atmosfero. Otroci rolajo vsak delovni dan v tednu, od ponedeljka do petka, dve uri na dan. Tečaje izvajamo v City centru Celje. Na tečaju je obvezna vsa zaščitna oprema: čelada, ščitniki za zapestje, komolce in kolena.

Možna je tudi izposoja opreme rolarjev, zaščite in čelade. Cena izposoje opreme je 15€/tečaj. Izposoja samo rolarjev je 10€.

dsc4903-2000x1330-1024x681

Tečaj kotalkanja

Izvajamo tudi tečaje kotalkanja za otroke od četrtega leta starosti naprej.

Kotalkanje je ponovno postala ena izmed najbolj priljubljenih aktivnosti na domačem dvorišču predvsem pri deklicah. Zato vam od letua 2018 ponujamo tudi tečaje kotalkanja, ki bodo namenjeni otrokom od četrtega leta starosti dalje. Tako za popolne začetnice kot tudi tiste, ki si želijo izpopolniti svoje znanje in zaplesati na kotalkah kot Soy Luna. Na tečaju je obvezna vsa zaščitna oprema: čelada, ščitniki za zapestje, komolce in kolena.

img-7387-2000x1500-800x600

Tečaj smučanja

Bele strmine kličejo!

Našo ponudbo smučarskega opismenjevanja dopolnjujejo tečaji, namenjeni otrokom od četrtega leta starosti naprej. Pri nas se bodo odlično počutili otroci, ki se s snežno podlago srečujejo prvič, kot tisti, ki želijo nadgraditi ali izpopolniti svoje smučarsko znanje. Tečaji potekajo tedensko, od ponedeljka do petka, vsak dan po dve uri (od 17. do 19. ure).

Vsi tečaji potekajo v majhnih, po znanju in starosti podobnih skupinah, v katerih pride največ šest otrok na enega učitelja. Pri učenju smučanja je naše glavno vodilo prenos znanja preko igre ob uporabi otrokom prijaznih pripomočkov. Učenje smučanja tako postane prava zabava in snežna avantura.

Možen je dogovor za izvedbo individualnih ur, pri katerih se v celoti prilagajamo vašim individualnim terminskim in smučarskim željam.

dsc9226-1400x932-1024x684
Hello.