TEČAJI ROLANJA

Tečaji rolanja za otroke začetnike in nadaljevalce. Tečaji potekajo v izbranem terminu od ponedeljka do petka med 17. in 19. uro na strehi City centra.

Tečaji rolanja so namenjeni začetnikom in tistim, ki si želijo izpopolniti svoje znanje rolanja. Z vami smo od prvih korakov na koleščkih pa vse do lepo speljanih zavojev, zaustavljanja, vijuganja in samostojne tekoče vožnje. Tečaji potekajo pod nadzorom usposobljenih učiteljev rolanja, ki skrbijo za zabavno vzdušje in prijetno rolarsko atmosfero. Otroci rolajo vsak delovni dan v tednu, od ponedeljka do petka, dve uri na dan. Tečaje izvajamo v City centru Celje. Na tečaju je obvezna vsa zaščitna oprema: čelada, ščitniki za zapestje, komolce in kolena.

Cena tečaja je 80€ in zajema učenje rolanja 5 dni po 120 minut pod vodstvom usposobljenih učiteljev. Zadnji dan imamo zaključek za starše z obiskom maskote GIBI, ki otrokom prinese medalje in diplome. Med tečajem je otrokom na voljo voda in nekaj malega za energijo.

Možna je tudi izposoja opreme rolarjev, zaščite in čelade. Cena izposoje opreme je 20€/tečaj. Izposoja samo rolarjev je 10€, rolarjev in zaščitne opreme 15€.

TERMINI TEČAJEV 2024

  1. termin: 13.-17.5.2024 (zbiranje prijav)
Hello.