Rojstni dan

Preživite z nami nepozaben športno tematsko obarvan rojstni dan.

Vsak otrok si želi, da bi bil njegov rojstni dan nekaj posebnega, drugačnega, nepozabnega. Vsi otroci radi skačejo, se igrajo in rajajo, zato vam ponujamo noro nepozabno športno obarvano zabavo. Pripravili smo različne tematike za otroke od četrtega do dvanajstega leta starosti. Izbirate lahko med različnimi lokacijami:

City center
Celjska koča
Animacija na domu ali lokaciji po vaši izbiri

ROJSTNI DAN NA CELJSKI KOČI (VSEBINA)

Idealna priložnost za praznovanje rojstnega dne zunaj v naravi, tako poleti kot tudi pozimi. Izkoristite priložnost in omogočite otrokom praznovanje rojstnega dne v vsakem vremenu zunaj na svežem zrak, kjer bomo izkoristili gozd, travo, igrišče, sankališče,…. V primeru, da imate kakšne posebne želje nam seveda lahko to zaupate in potrudili se bomo izpolniti vsako željo, če bo le mogoče. Za vas smo pripravili različne tematsko obarvane rojstne dneve za najmlajše od četrtega leta dalje in tudi tiste malo starejše otroke.

Izbirate lahko med naslednjimi temami:

1. ŠPORTNI ROJSTNI DAN

Zabavna športna animacija zajema elementarne igre, športne igre, poligone, štafetne igre, igre umirjanja in razmišljanja. Rojstni dan in igre prilagodimo starosti otrok in
njihovim željam. Otroci lahko izbirajo tudi med športi kot so nogomet, košarka, hokej,… Neokrnjena narava na Celjski koči nam omogoča, da otroci maksimalno izkoristijo svojo odvečno energijo in jo usmerijo v koristno preživet čas s svojimi prijatelji. Pozimi prilagodimo animacijo v primeru snega in izvajamo zimske aktivnosti kot so sankanje, kepanje, izdelovanje snežnih figure in elementarne igre na snegu.

2. VILINSKA ZABAVA

Vile s plesom pričarajo čarobno vzdušje, iščejo poseben vilinski prah ter lovijo čarobne metulje. Celoten rojstni dan pa na njih preži nevarna čarovnica in naloga vil je, da jo s skupnimi močmi ujamejo in s vilinskim prahom posujejo ter jo tako spremenijo v prijazno čarovnico.

3. NINJA ZABAVA

Za vse male ninja navdušence. Preizkusi se v spretnostnem ninja poligonu polno težkih ovir in s skupnimi močmi pridite na mogočni kitajski zid ter za konec še premagajte zlobnega sovražnika Kanna.

4. GUSARSKA ZABAVA

Prelevili se bomo v gusarje in skozi gusarsko zgodbo na športni način preživeli nepozabno zabavo. Opremljeni se s pomočjo zemljevida in ugank podamo v lov na zaklad. Različne naloge, uganke in skrivalnice nas pripeljejo do zaklada s sladko vsebino in darila za slavljenca. Gusarske igre in naloge nam popestrijo gusarsko zabavo, ki je vedno prilagojena starosti otrok.

5. LASER TAG ZABAVA

Kdo se kot otrok, v gozdu, ni igral kavbojcev in indijancev, ali ravbarjev in žandarjev?

LASERTAG je igra z laserskimi pištolami, je igra taktike, igra brez fizičnega kontakta in kakršnegakoli nasilja. Otroci dobijo laserske pištole s katerimi poskušajo izločiti nasprotnika in zmagati. Je igra, ki jo otroci naravnost obožujejo. Smeh in dobra volja zagotovljena!

Zabava je razdeljena na dva različna rojstna dneva, in sicer:

– za otroke od 7. Leta starosti naprej (te se že pomerijo v bitki med seboj)
– za otroke mlajše od 7. Leta, ki se pomerijo na laser tag poligonu
– ali za starejše otroke in odrasle kot popestritev piknika, druženja ali samo želje preživeti kakšen dan malo drugače.

6. NAJSTNIŠKA ZABAVA

Za vse tiste, ki menijo, da so za tematske rojstne dneve že malo prestari, pa bi vseeno želeli za svoje prijatelje pripraviti nepozabno zabavo. Igre so na principu team building iger. Igre , kjer morajo otroci sodelovati, si pomagati, razmišljati kako rešiti določeno nalogo ter zabavne smešne igre.


V primeru zelo slabega vremena se izvedba rojstnega dne prestavi v dodeljene prostore Celjske koče, kjer program in dejavnosti prilagodimo prostoru.

Otroci morajo biti primerno športno obuti in oblečeni glede na vremenske pogoje. V slabšem primeru priporočamo, da imajo s seboj nahrbtnik z rezervnimi oblačili. Vsekakor pa v deževnem vremenu pelerine in škornje. V zimske času kombinezon oz. smučarski komplet, nepremočljive rokavice, kapo in nepremočljive visoke zimske čevlje.

Rojstni dan traja dve uri, od tega 1,5 ure za aktivnosti, zadnje pol ure je čas za hrano. Po želji lahko rojstni dan podaljšamo za 0,5 ure z doplačilom 30€.

Cena rojstnega dne je 150€ za 10 otrok, v ceno je že vključena hrana. Vsak nadaljnji otrok je 6€ doplačila. Maksimalno število otrok je 16. Za število nad 16 otrok prosimo pokličite in se dogovorimo za posebno ceno , odvisno glede na izbiro tematike.

Izbirate lahko med naslednjimi meniji:

– Pizza (klasična z gobicami ali brez)
– Nugetsi in krompirček
– Špageti Bolognese

Za dodatno ceno lahko izberete tudi sladico:
– jabolčni zavitek mali 1,90 EUR,
– borovničev zavitek mali 2,20 EUR,
– palačinka z marmelado 1,55EUR
– palačinka nutella 1,60 EUR
– palačinka s čokolado 1,60 EUR,
– palačinka twix 1,65 EUR

Za vse dodatne informacije in rezervacijo terminov je na voljo e-naslov: info@celjska-koca.si in telefonska številka: 041 718 274. Plačilo rojstnega dne se izvede na recepciji ali v restavraciji Celjske koče na dan rojstnega dne.

Rojstni dan na domu ali po naročilu

Na vašo željo lahko organiziramo animacijo tudi po naročilu. Vi najamete prostor, mi prinesemo vse potrebno za super rojstni dan. Cena se prilagaja glede na število otrok in trajanje animacije.
Izbirate lahko med temami kot so opisane pod rojstnimi dnevi na Celjski koči.

CENIK:
1 ura2 uri3 ure
1 animator40 €65 €90 €
2 animatorja60 €95 €115 €
3 animatorjix €120 €160 €