EKIPA

Smo ekipa iz Celja, mlada po srcu in bogata v izkušnjah. Uživamo v delu z otroki in starši. S prisotnostjo v širši celjski regiji že vse od leta 2006 ustvarjamo in krojimo različne športne dejavnosti. Smo vodilni ponudnik rekreativne splošne motorične vadbe za otroke in edini ponudnik tečajev rolanja ter tečajev plavanja v Thermani Laško. V letih našega delovanja smo spletli vezi tesnega sodelovanja s partnerji: Celjska koča, Thermana Laško, Športna zveza Celje, Citycenter Celje, Planet Tuš, Športna zveza Prebold, OŠ Ljubečna, OŠ Lava idr. Prisotni smo na OŠ Lava, v Golovcu, v Velenju, na Celjski koči, v Thermani Laško, na OŠ Glazija in v Citycentru Celje, v vrtcih Vojnik in Anice Černejeve ter na II. OŠ Celje.

V svojih vrstah združujemo posameznike, ki so popolnoma predani športnemu načinu življenja. Poleg formalne univerzitetne izobrazbe imajo vsi naši učitelji več strokovnih nazivov in so vseskozi vključeni v procese dodatnega izobraževanja ter usposabljanja. Učitelji, ki jih lahko srečate na naših vadbah, športa ne samo poučujejo, temveč ga predvsem živijo. Z obilico pozitivne energije, komunikativnostjo, srčnostjo in prijaznostjo nikoli ne ostanejo neopaženi.

Anja Bratec Lesjak

Profesorica športne vzgoje in umetnostna drsalka. Predsednica društva in idejni vodja je v društvu aktivna povsod, je nosilni steber in nepogrešljiva menjava.

Jernej Jelenko

Pedagog, ki vselej poskrbi, da smučka pravilno po hribčku zdrsi, da rolar po svoje naokrog ne nori, da v vodi vsakemu domače se zdi in da nasmeh z ličk ne zbeži.

Maša Hrastnik

Pedagoginja in športnica, ki ti Gibitusovo rojstnodnevno zabavo naredi nepozabno.

Urška Majcen

Vzgojiteljica predšolskih otrok, spretnih rok. Obožuje otroke, radovedne in polne energije – ob njih naravnost zasije.

Ana Kolšek

Jasna Deželak

Hello.