Poletni tabor in varstvo

Privoščite otrokom poletni GIBI TABOR v prečudoviti okolici Šmartinskega jezera, kjer bodo 5 dni preživeli v naravi, športno in ustvarjalno aktivni.

GIBI TABOR 2019

Privoščite otrokom aktivni nepozabni teden oddiha z učitelji GIBITUSA v prečudoviti okolici Šmartinskega jezera. Otroci se bodo po napornem šolskem letu in sedenju v učilnicah sprostili, nadivjali, se spoznali z različnimi športnimi panogami ter spoznavali nove prijatelje. Poskrbeli bomo, da bodo preživeli čas pri nas aktivno, zabavno in na svežem zraku v naravi.

Poskrbljeno bo za vse: prehrano, interne transporte, varnost, zabavo, s čimer poskušamo razbremeniti starše in jim omogočiti aktivno, koristno in poučno varstvo za njihove otroke.

Zagotovljeno je prenočišče s polnim penzionom. Otrokom bo na voljo ves dan voda/sok in sadje. Na taboru bomo prisotni po izobrazbi in interesnih sferah aktivni pedagogi, psihologi in tudi bolničarji. Tako smo poskrbeli za celoten spekter glede izobraženosti prisotnih odraslih in za varnost otrok.

Gibi tabor je namenjen otrokom od 6. leta starosti naprej. V letu 2019 ga bomo izvedli v terminu od 8.-12.7.2019.

CENA: 200€ (zajema vse v programu)
*za prijave do 10.6.2018 velja 10% popust
** 10% popust za vse člane, ki so obiskovali naše vadbe v letu 2018/19

VSEBINA GIBI TABORA 2019
Aktivnosti, ki jih bomo izvajali v tem tednu so sledeče:
– Obisk Adrenalinskega parka na CK,
– Vožnja s Bobkartom,
– Dričanje na CK,
– Pohod na Kunigundo,
– Obisk Thermane Laško,
– Obisk 100 let stare hiše in muzeja starih stvari,
– Vožnja z vodnimi kolesi po Šmartinskem jezeru,
– Športne vodne igre z vodno drčo,žogo, baloni,pištolami….,
– Družabne igre,
– Različni ugankarski kvizi, pižama party, talent šov, taborni ogenj,
– Kulinarično ustvarjanje (izdelava piškotov, pečenje hrenovk, kompirja in munchmallows),
– Ustvarjalne delavnice.

Zborno mesto je pred Dvorano Zlatorog na avtobusni postaji v ponedeljek med 7.00 in 8.00 uro. Za prevoz iz Celja do Šmartnega poskrbimo mi, uro odhoda določite starši ob prijavi. Prevozi bodo organizirani ob 7.00, 7.30 in 8.00 uri. Zaključek za starše bo v petek ob 16.30 uri na Celjski koči. Podrobna navodila glede opreme, ki jo bodo otroci potrebovali vam javimo v posebnem mailu zadnji teden pred taborom.